Over ons

Reason – There is always a reason. Zoals de slogan al zegt is er altijd wel een reden voor een nieuwe outfit. Eigenwijs & Eigentijds dat zijn de kernwoorden achter onze jonge dameskledingzaak. Slechts een jaar geleden opende Reason haar deuren en is nu al niet meer weg te denken uit de Rijssense winkelstraat. Een dagje naar het strand? Of een feest op de agenda? Bij Reason vindt u voor iedere gelegenheid de juiste outfit en altijd voor een goede prijs. Reason heeft betaalbare mode voor iedere portemonnee. Vrijwel wekelijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe items zoals; kleding, schoenen, jassen & accessoires.

 

“Als een klant tevreden is, ben ik dat ook”

 

Het uitkiezen van een outfit kan soms best lastig zijn. Shop je voor een speciale gelegenheid of zomaar? Een eerlijk advies staat bij Reason hoog in het vaandel. Want hoe fijn is het als jij je prettig voelt in je nieuw gekocht outfit. Ons collega’s staan klaar om u te adviseren en samen de gewenste look te creëren.

Reason is een jaar geleden begonnen met een duidelijk doel: 100% tevreden klanten.

En zoals u van ons gewend bent staat er altijd een kopje koffie voor u klaar, wij zien u graag aan de Grotestraat 18a in Rijssen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.